House of Second Chances

House of Second Chances

Feature 13425974 | © living4media / Brandajs, Laurent | 27 images

Marta and Cédric's Brussels home feels spacious despite the narrow floor plan

When Marta and her husband Cédric fell in love with this Brussels house, they had greatly underestimated the amount of work needed to bring it up to date. Having initially had a bad experience working with an architect, the couple decided to try again. Despite several technical challenges the renovation was a roaring success, adding light and space to this narrow house.

Details
Feature No.: 13425974
Number of images: 27
Text: Text written upon request (700-1000 words, English)
Photographer: © living4media / Brandajs, Laurent
Topic: Decoration
Rights: Worldwide first rights available upon request, except in BE
Model Release: not required
Property Release: There is not yet a release available. Please contact us before usage.
Prices: On request. Please contact us for a quote.
Ordering: Please contact us for highres images and texts.

All images in this feature (27)

Image no.: 13425976 Image no.: 13425975 Image no.: 13425984 Image no.: 13425985 Image no.: 13425986 Image no.: 13425987 Image no.: 13425978 Image no.: 13425981 Image no.: 13425979 Image no.: 13425980 Image no.: 13425982 Image no.: 13425983 Image no.: 13426001 Image no.: 13425996 Image no.: 13425997 Image no.: 13425988 Image no.: 13425989 Image no.: 13425991 Image no.: 13425992 Image no.: 13425993 Image no.: 13425994 Image no.: 13425990 Image no.: 13425995 Image no.: 13425999 Image no.: 13425998 Image no.: 13426000 Image no.: 13425977

Keywords

Bathroom Bathrooms Bathrooom Big House Building Classic furniture Compact Contemporary Designer Classics Designer Furniture Facade Glass Wall Home story without people House house with terrace Indoor Inside Interior Decoration Light Lightish Marble Marble bath Open-Plan Kitchen Outside Painted Wall Pale Grey Renovated Row House Wall Design Wall Paint

More features from this photographer

Vertical Transformation

Brandajs, Laurent | 29 images

Pauline and Vincent's townhouse underwent a complete structural overhaul; BE

A Penthouse in the Trees

Brandajs, Laurent | 59 images

Everything in this Brussels apartment has been fine-tuned for maximum effect

Southern Light

Brandajs, Laurent | 36 images

The Jules Miles architects studio proves that minimalism can also be warm; BE

Brick & Mortar Allure

Brandajs, Laurent | 26 images

The factory origins of this home have been highlighted rather than disguised; BE

;